”Jag pratar med Ronaldo dagligen”

Förnekar dålig kontakt med stjärnan

Real Madrids tränare, Rafael Benitez, säger att han har daglig kontakt med sin superstjärna för att undvika problem och bråk.

Ryktena om konflikterna och bråken i Real Madrid tar aldrig slut. De flesta handlar om att superstjärnorna Gareth Bale och Cristiano Ronaldo ska vara oense, något som Bales agent dock dementerat.

Men även tränaren Rafael Benitz ska även vara en del av oroligheterna inom laget. Efter några veckor på posten klagade spelare, där ibland Ronaldo, på att den före detta Liverpool-tränarens träningar var tråkiga och inte gav något till spelarna.

Daglig kontakt

Det har bland annat ryktats om att den spanske tränaren inte pratar med sin storstjärna, något som fick Benitez att ryta ifrån.

– Jag är så ofantligt trött på att höra rykten i tidningarna om att jag och Cristiano aldrig pratar. Precis som i vilket lag som helst har jag daglig kontakt med mina spelare, inklusive honom, säger tränaren till spanska Marca.

Försvarar sin kapten

Rafa är även noggrann med att poängtera att han värnar om sina spelare. Han förklarar att hans relation med spelarna är goda och de alltid går i första hand.

– Ta Sergio (Ramos) exempelvis. Han är vår kapten, min kapten. Jag skulle försvara honom med livet, förklarar tränaren.

Annars är tränaren nöjd med säsongen. Real Madrid ligger etta i La Liga, förvisso på samma poäng som Barcelona och Celta Vigo men har bättre målskillnad än övriga lag. Dessutom leder man Champions League-gruppen. Dessutom det på målskillnad för Paris Saint-Germain.

Just PSG möter Real på onsdag på Parc de Prance. Vinst där och Real Madrid är så gott som garanterade en plats i åttondelsfinalen, även om det redan nu är klart i praktiken.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply