Real Madrid flirtar med Milans underbarn

Real Madrid ute efter Hachim Mastour

Hachim Mastour verkar vara högt upp på Real Madrids önskelista och klubben ska även ha varit i kontakt med 16-årigens agent i vintras i hopp om att övertala honom.

I flera år har Hachim Mastour varit ett extremt hypat namn, inte minst i Italien och Milan. Den offensiva mittfältaren, född 1998, köptes för otroliga 8 miljoner kronor från Reggina vid blott 14 års ålder. Hittills har han dock inte gjort sin debut i Serie A men han har suttit på bänken för problemfyllda Milan vid flertalet tillfällen. Det är ändå inte säkert att supertalangens framtid ligger i Milan då Real Madrid har börjat steppa upp sitt intresse rejält den senaste tiden.

– Det fanns kontakt med Real Madrid i januari och dem tror mycket på Mastour. Vi får se vad som händer i framtiden. För tillfället tänker han endast på Milan, men vem vet vad som händer i framtiden, sade Mastours agent Dario Paolillo till La Gazzetta dello Sport under torsdagen.

Mastour har kontrakt med Milan till och med juni 2017 och skulle kosta mycket att köpa loss, en bra bit över 100 miljoner kronor enligt italienska medier.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365