Juventus vill ersätta Paul Pogba med Nemanja Matic

Juventus vill ersätta Paul Pogba med Nemanja Matic

Chelseamittfältaren kan gå till Italien

Chelseas defensiva mittfältare Nemanja Matic ses som en möjlig ersättare till Paul Pogba för Juventus del, som kan komma att förlora sin stjärnmittfältare till Manchester United.

Juventus stjärnmittfältare Paul Pogba ryktas sedan en längre tid tillbaka vara på väg bort från de italienska mästarna. Fransmannen har spelat i Juventus sedan han lämnade Manchester United 2012, har varit med och vunnit fyra stycken Scudettos med Juventus samt utvecklat sitt eget spel hos de italienska mästarna.

Pogba är eftertraktad av många stora klubbar ute i Europa såväl som resten av världen, men Juventus har satt en prislapp på ungefär 100 miljoner pund på mittfältaren vilket gör antalet köpare något mindre, då många inte har den sortens pengar i transferbudgeten. Hans insatser i EM 2016 i Frankrike har ifrågasatts då mittfältaren inte var en av de mest framträdande spelarna i Frankrikes trupp men trots det har värdet inte sjunkit för mittfältarens del.

Med Pogba på väg bort från klubben ser sig nu Juventus om efter andra möjliga alternativ på mittfältet och TMW skriver att Chelseas Nemanja Matic kan komma att ersätta Pogba i mästarlaget. Matic spelar i Londonlaget sedan snart sammanlagt fyra säsonger och har tidigare även spelat i Benfica. Den defensive mittfältaren står under kontrakt med Chelsea fram tills juni 2019 och även Manchester United skall ha ett öga på den serbiske landslagsmannen. Priset för Matic sägs landa på runt 30 miljoner pund.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply