Brassens agent: ”Han är för dyr för Milan”

Thiago Silvas agent sätter stopp för ryktena

Nyligen fastslog Thiago Silvas agent, Paulo Tonietto, i en intervju att en återkomst till Italien och Milan inte kommer ske för honom i sommar. 

För tre år sedan lämnade Thiago Silva sin före detta klubb AC Milan för spel i PSG i hopp om att vinna fler titlar och få anta nya utmaningar. Flytten har blivit en succé för den 30-åriga mittbacken som idag anses vara en av världens absolut bästa mittbackar. Världsstjärnans numer väldigt höga status och fina form har dock gjort att rykten kring en potentiell flytt för honom i sommar börjat florera. Såväl franska som italienska tidningar har nämligen under en längre tid spekulerat i Silvas vara- eller icke vara i den franska huvudstadsklubben.

Agenten stryper ryktena

Under dagen kommer det dock uppgifter från en rejäl källa som stryper alla rykten kring en flytt i sommar för den brasilianske landslagsmannen. Hans agent, Paulo Tonietto, yttrade sig nämligen nyligen om Silvas framtid på ett högst ärligt sätt i en intervju med MilanNews.it.

”Ryktena kring en flytt är falska. Thiago vill återvända till Milan en dag men har för tillfället en för hög lön och ett kontrakt med PSG som sträcker sig till 2018 vilket helt enkelt gör honom för dyr för klubben.”

Milan har länge varit på jakt efter en ny mittback och haft Thiago Silva högst upp på sin önskelista, men tycks alltså nu behöva leta vidare efter andra, mer realistiska alternativ.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply