Isco vinnare av Golden Boy

bet365

Den italienska tidningen Tuttusport har sedan 2003 delat ut priset Golden Boy, ett pris som går till Europas mest lovande spelare. Tidigare har spelare som Wayne Rooney, Cesc Fabregas och Lionel Messi vunnit utmärkelsen och förra året var det Borussia Dortmunds Mario Götze som fick ta emot priset.

Det här året har 30 journalister från 20 länder röstat fram Málagas supertalang Isco, som bland annat stått för fjorton poäng på tjugofem matcher och tagit vidare klubben från Champions League-gruppspelet. Milans Stephan El Shaarawy blev tvåa och Chelsea-målvakten Thibaut Courtois, just nu utlånad till Atlético Madrid, fick ta hand om tredjeplatsen.

– Jag är överlycklig. Detta är en underbar sak. När jag ser de förra vinnarna, till exempel Messi, börjar jag nästan rysa. Den här utmärkelsen kommer sporra mig till att bli en riktig stärna i internationell fotboll, precis som de som vunnit priset tidigare.

Svensken John Guidetti, som satte 20 mål på 23 matcher för Feyenoord förra säsongen, fanns med bland de 39 nominerade spelarna men gallrades bort när topptrion blev framröstad.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply