Isco är nyckeln för Real Madrid-värvning av Eden Hazard

Isco är nyckeln för Real Madrid-värvning av Eden Hazard

Isco till Chelsea när Hazard går till Real Madrid?

Mittfältaren har inte fått speciellt mycket speltid denna säsong och i både Spanien och England pratar man om att inkludera Isco i en eventuell Hazard-affär.

Real Madrid vill värva Eden Hazard. Chelsea vill köpa Isco. Det är de två rubriker som vi fått läsa under en längre tid i både spansk och engelsk press. De båda spelarna sägs vara villiga att få till en flytt i sommar och det är framför allt Hazard som ser ut att vara inne på sin sista tid på Stamford Bridge. Belgaren har vid flera tillfällen flirtat om en flytt till Real Madrid och det mesta tyder på att det kan bli en flytt till La Liga i sommar.

För att få till affären kan Chelsea begära en spelare i utbyte. The Blues ska nämligen vara villiga att knyta till sig Isco i samma veva som man säljer Hazard till Real Madrid. Isco har denna säsong fått sitta på bänken eller på läktaren majoriteten av tiden och då tränaren Santiago Solari inte ser ut att ändra sina planer är det mest troliga att Isco lämnar Estadio Santiago Bernabéu till sommaren.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Chelseas stjärnor

SE ÄVEN: Real Madrid spelarlöner & kontrakt

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply