Manchester United intresserade av Ryan Sessegnon

Manchester United intresserade av Ryan Sessegnon

Sessegnon på Uniteds önskelista

Spelaren som slagit igenom i Fulham jagas av flera engelska toppklubbar. Nu vill även Manchester United lägga fingrarna på 18-åringen.

Manchester United är på jakt efter offensiv förstärkning. Tidigare har det pratats om att han vill hitta en mittbackskollega till VNL men det verkar inte vara den enda spelaren som The Red Devils vill köpa loss till sommaren. Under söndagsförmiddagen rapporterar nämligen brittisk press att klubben även ska vara på jakt efter Fulhams vänsterytter Ryan Sessegnon.

Sessegnons situation i Fulham är inte lätt. Spelaren har tappat protagonism efter att Claudio Ranieri tog över rodret och det är allt mer osäkert om spelaren kommer att krita på ett nytt kontrakt eller inte med Fulham. Manchester United vill nu ta tillfället i akt och enligt Sunday Express ska Old Trafford-klubben vara beredda att betala 50 miljoner euro för spelarens tjänster den kommande sommaren.

Spelaren sägs vilja lämna om Fulham blir nedflyttade till Championship och nu kan Manchester United bli den klubb som lyckas knyta till sig 18-åringens tjänster.

SE ÄVEN: Manchester United lönelista 2019

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply