bet365

Inter vandrar vidare i Europa League

Inför kvällens andra möte i Europa League, mellan Inter och CFR Cluj, så var det inget snack om vilket lag som skulle gå till en åttondelsfinal.
Inter var, trots fördelen utmed den föregående vinsten, mycket hungrigare än rumänerna och tog därför en mycket välförtjänt 2-0-seger – låt mig förklara hur det hela gick till.

Efter en imponerande passning långt upp i banan fann man en misstänkt offsidestående Palacio, som utan större problem kunde ta åt sig bollen och fortsätta löpa mot mål. Han tittade åt sin vänstra sida, där han på ett tiotal meters avstånd såg en helt omarkerad Fredy Guarin. Och i samma ögonblick som han lyckades med att lura bort motståndarlagets målvakt så slog han passningen. Uppgiften för Guarin var enkel, nu stod det bara ett enkelt petande på bollen mellan honom och målet – vilket han utan några som helst problem tog hand om. 1-0 till Inter.

Guarin såg lysande ut under hela matchen och därför blev det inte särskilt förvånande att det just var han som för andra gången, med hjälp av Ricardo Alvarez, fick sätta den andra kassen för kvällen.

Men Inter var inte nöjda där. När man trodde att matchen var slut så fortsatte förnedringen, denna gång hette bödeln Marco Benassi.
Via en arrogant chip över Clujs backlinje kunde Antonio Cassano finna en löpande Benassi, som utan några större problem kunde lirka in 3-0 bakom en oskyldig Mario Felgueiras, i hemmalagets mål.

Detta innebär att Inter kommer att möta Premier League-klubben Tottenham Hotspurs i åttondelsfinalerna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365