Ingen vinnare i Florens

Efter Juventus, Inter och Napolis vinster behövde Fiorentina göra samma bedrift som topplagen gjorde tidigare, nämligen ta tre poäng. Först skulle man ta sig an Sampdoria somhade två raka vinster  i bagaget med Jovetic och Luca Toni.

Det var två lag som hade siktet på att ta samtliga poäng och vi fick se två lag starta matchen med ett härligt tempo men det var Fiorentina som var vassast i sina lägen.

I den 21:e minuten tog Fiorentina ledningen genom Savic som nådde högst på en hörna vilket gav hemmalaget ledningen.

Fiorentina blev lite försiktigare och backade hem vilket gav Sampdoria möjligheten att ta över matchen. Sampdoria fick två jättelägen genom Brkicic som missade retur och en ribbträff från Tissone.

Gästerna rivstartade andra halvlek genom Brkicic som fick chansen att revanschera sig efter missen i första halvlek vilket han också tog och 1-1 var ett faktum. Efter att hemmalaget åkt på en blytung skalp när Rodriguez satte bollen i eget mål fick Savic återigen sätta dit ett mål med pannan.

Dramatiken höjdes ytterligare och Fiorentina behövde gå för ett mål för att ha en chans att hänga på topplagen i ligan. Trots Mustafis utvisning och Aquilanis jättechans på slutet fick Fiorentina bara en poäng och därmed tappar viktiga poäng i toppen.