Ibra matchhjälte när PSG vann

Toppmöte i Ligue 1. Ettan Paris Saint-Germain mot de fjärdeplacerade Saint-Etienne.

I första halvlek visade Paris-laget vilket lag som låg etta, med råge. Bortalaget fick knappt röra bollen, och PSG skapade målchans efter målchans. Trots det har PSG endast vunnit en match mot Saint-Etienne de senaste fyra säsongerna.

Men idag var PSG helt överlägsna, och en viss svensk bidrog starkt till det. För i den 14:e minuten fick Zlatan Ibrahimoviz en retur till sig som han, knappt med styrfart, placerade in.

Sedan i den 41:a minuten var det dags igen för zuper-zvensken. Herr Ibrahimovic petade snyggt bollen över målvakten på volley. Det efter inspel från anfallskollegan Edinson Cavani.

Den andra halvleken blev desto målfattigare. För att tala klarspråk blev det inga mål alls. PSG spelade tryggt med sin tvåmålsledning, medan Saint-Etienne fortsatte att jaga boll.

Men trots sin ledning, så hade PSG även i den andra halvleken de hetaste målchanserna, däribland en räddad Zlatan-frispark. Till och med i slutminutrarna jagade man ett 3-0-mål.

2-0 stod sig dock, och Zlatan Ibrahimovic gjorde både sitt 24:e och 25:e ligamål den här kvällen.