Hulk klev av träning – missar Mexiko-matchen?

Den brasilianska stjärnan, som till vardags spelar i ryska ligan för Zenit, kan missa nästa match. Hulk tvingades nämligen kliva av Brasiliens träning med vad som såg ut att vara en muskelskada. Brassen som bara hann träna cirka 15 minuter, berättade för O Globo, enligt ESPN, att det inte ska vara någon större fara.

– Jag sköt två skott och det kändes obekvämt. Jag kände av det två gånger på ett skott jag lyfte mitt ben. Sedan lämnade jag träningen som en försiktighetsåtgärd eftersom det bara är två dagar kvar till matchen. Jag kommer att bli bra och jag vill vara med på planen. Det kommer att vara OK att spela, det är VM och alla vill spela. Du vill möta allt, säger Hulk enligt O Globo och tillägger: 

– Men den som kommer att avgöra är Scolari. Om jag får spela så kommer att ge mitt allt. Och om jag inte spelar, då kommer det att vara ett beslut med landslagets bästa i åtanke.

Om nu Brasiliens förbundskapten Felipe Scolari bestämmer sig för att peta Hulk, nämns Ramires som en kandidat till att ersätta anfallare. Men även den lovande Bernard, som fick hoppa in i premiären, sägs vara ett alternativ.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365