Hulk flörtar med storklubbarna

Sedan den brasilianske yttermittfältaren Hulk, lämnade Porto har han fått ta emot stor kritik från upprörda fotbollsfantaster runt om i världen, som påstår att 26-åringen skulle ha kastat bort sin karriär utmed detta klubbyte. Många hade önskat att denne skulle valt en klubb i en större liga, som till exempel Premier League, La Liga eller Serie A – nu kan detta bli verklighet.

I en intervju den italienska nyhetspressen Gazzetta dello Sport, passade den mänsklige hulken på att hylla samtliga dessa ligor och göra ett drag som inom fotbollsvärlden brukar kallas för att ”öppna dörrar”.

”Min framtid? Jag älskar Premier League och La Liga. Jag ser nästan alla matcher och följer dem på TV så ofta som jag kan.”

”I England finns det många stormatcher och Spanien har spelarfenomen så som Messi och Cristiano Ronaldo. Italien har Milan och Inter med ett par skickliga spelare, tradition och historia. Jag tittar på det då och då.”

Utmed dessa uttalanden har många hemsidor och tidningar runt om i världen börjat spekulera kring ett eventuellt klubbyte till sommaren, bland annat skrev den engelska fotbollssidan Football Italia att detta skulle vara något sorts knep till storklubbar runt om i Europa att han ännu är tillgänglig för en övergång.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply