Hoffenheim vände och vann

Hoffenheim tog idag emot Hannover 96 hemma på Rhein-Neckar-Arena. Hemmalaget jagade sina första poäng för säsongen men det blev en tung start för dem. I den 26:e minuten misslyckades nämligen Delpierre totalt med att nicka undan bollen i eget straffområde och styrde istället bollen i eget mål. Men underläget blev inte långvarigt för Hoffenheim utan kvitteringen kom bara minuten efter. Fabian Johnson stod för en fin individuell prestation och petade bollen förbi sin landsman Cherundolo i motståndarmålet och 1-1 var ställningen i halvtid.

Hoffenheim tryckte på för vinst men det skulle dröja ända fram till den 82:a minuten innan Salihovic tillslut kunde göra 2-1 och vändningen var ett faktum. Daniel Williams kunde sedan definitivt punktera matchen med sitt 3-1 mål på tillägsstid och TSG Hoffenheim tog sina första poäng i årets Bundesliga-upplaga