Hazard tvåmålsskytt när Chelsea tog en knapp seger

Hemmalaget, Sunderland, tog ledningen en kvart in i matchen genom Jozy Altidore. Amerikanen vände bort John Terry och dundrade in bollen bakom Petr Cech till 1-0.

Men bara minuter efter kvitterade Frank Lampard på ett Hazard-inlägg i den 17:e matchminuten.
Men innan paus tog Chelsea ledningen genom Eden Hazard som läckert och hårt sköt in 2-1 för Chelsea precis utanför Sunderlands straffområde.

Fem minuter in på andra halvlek kvitterade dock Sunderland genom John O’shea.

Hazard ville annat. Belgaren var väldigt het för dagen och fixade 3-2 för Chelsea med sitt andra för dagen. Yttern sökte sig in centralt i straffområdet med boll och hittade skottläge, tog det och målade.

Demba Ba fixade 4-2 genom ett hårt inspel som Phil Bardsley olyckligt nog petade in. Bardsley skapade dock spänning i slutet av matchen när han genom en sen reducering till 4-3 gav Sunderland hopp.

Det blev inga fler mål. Chelsea plockar sin tredje raka 3-poängare och befäster andrapositonen i tabellen.