Här är trion som Arsenal sägs jaga

Tidningen Sunday People skriver att Arsenal är ute efter en het trio som ska hjälpa laget att avancera uppåt mot en Champions League-placering. Den första spelaren som man vill knyta sig åt är Barcelonas David Villa, som ska vara beredd på att lämna laget i januari. Arsene Wenger ska till och med ha varit i kontakt med anfallaren i hopp om att övertala spelaren att skriva på. En affär i januari för spelaren spekulerats uppnå en summa på 16 miljoner pund – vilket kan vara den avgörande faktoren till att övergången inte blir av.

Det har även spekulerats om Montpelliers lagkapten, Mapou Yanga-Mbiwa, sedan i somras och trots att mittbacken förlängt sitt kontrakt så ska klubben likväl vara intresserade utav honom. Sunday People skriver här att Arsenal tror sig kunna köpa ut spelaren för cirka 3,5 miljoner pund.

Den sista spelaren som Premier League-klubben sägs jaga är Wigans skicklige innermittfältare, James McCarthy. Här ska klubben kunna tänka sig att punga ut 8 miljoner pund för irländaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply