Haland ryktas till FC Barcelona

bet365

Under torsdagen kom nyheten från Sky sports att Halands agent Mino Raiola ska vara i Spanien för att påbörja förhandlingar med FC Barcelona. Även Hålands pappa ska vara på plats för att vara med att påverka sonens framtida val i karriären. 

Under den pågående säsongen har Erling Braut Håland öst in mål i både Champions League och i ligaspelet. Den senaste tiden har den norska storstjärnan lockats till de allra största klubbarna i Europa. I nuläget verkar det som att det är FC Barcelona som leder kampen om talangen. Just nu i skrivande stund befinner sig både Mino Raiola och Hålands pappa i den spanska kuststaden för att inleda förhandlingar med FC Barcelona. Hittills finns det inga uppgifter kring om förhandlingarna har varit lyckade eller inte.

Under säsongen har Erling Braut Håland gjort 21 mål och fem assist i Bundesliga. Han har även gjort tio baljor i Champions League vilket är mäktiga siffror för den 20-åriga stjärnan. Norrmannen har ett kontrakt med Dortmund som löper ut sommaren 2024. Ännu är inget färdigt och förhandlingarna ska enligt uppgifter fortsätta under de närmsta dagarna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply