Manchester United intresserade av Mauro Icardi

Manchester United intresserade av Mauro Icardi

Manchester United planerar att hämta in Mauro Icardi. Detta då man ser ut att gå skilda vägar med Edinson Cavani efter endast en säsong.

Då Edinson Cavani ser ut att vara inne på sin sista tid i Manchester United är klubben ute efter en ny anfallare. Flera namn har kopplats ihop med The Red Devils och det senaste är Mauro Icardi från Paris Saint-Germain. Enligt italiensk press ska argentinaren vara ett av alternativen som United har om man skulle vilja hämta in en offensiv spelare till nästa säsong.

Enligt Gazzetta dello Sport ska Manchester Uniteds klubbledning ha pekat ut Icardi som en av spelarna som kan förstärka offensiven till hösten. 28-åringen har vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt från Parc des Princes och nu kan alltså nästa destination bli de brittiska öarna. Prislappen ska ligga på mellan 30 och 40 miljoner euro.

United är dock inte ensamma om att vilja hämta in Icardi. Även Juventus och AS Roma har tidigare kopplats ihop med spelaren vars kontrakt med PSG sträcker sig till och med sommaren 2024.

SE ÄVEN: Neymar nobbar ny förlängning – vill till Barcelona

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply