Glik räddade en poäng mot England

Onsdagens VM-kvalmöte mellan Polen och England, som egentligen skulle ha spelats på tisdagskvällen men som oturligt nog regnade bort, slutade med en delad ära i den polska huvudstaden Warszawa.

Den första halvleken bjöd på en ganska öppen och jämn match, där båda lagen var framme och hotade, men där lagens försvarsspel var mycket lyckat. Det blev dock ett mål i den första halvleken, för på en hörna från Steven Gerrard höll sig Wayne Rooney framme och nickade in ledningsmålet i den 31a matchminuten för England.

Polen kom dock tillbaka i den andra halvleken, samtidigt som de gästande engelsmännen tappade allt mer mark. Och när kvitteringen var det just ett engelskt misstag som låg bakom det. På en hörna höll sig den polske försvararen Glik framme och nickade in bollen, förbi en utrusande och helt felplacerad Joe Hart i Englandsmålet.

Båda lagen försökte därefter få till en slutrusch för att eventuellt plocka med sig samtliga poäng, men matchen slutade 1-1 vilket också spelade matchen ganska bra.