Gladbach vände allt på nio minuter

Hannover och Mönchengladbach är två lag som krigar något under toppen. Två lag som slåss om Europa-spel och gör allt för att vinna matcher med tunt material. Idag skulle Hannover ta emot Mönchengladbach på AWD-arena.

Den första halvleken började smygande och med en svag offensiv från båda håll. Det var först i mitten av den första halvleken som Mönchengladbach tog tag i sin offensiv och började gå framåt. De lyckades skapa ett antal farliga chanser, men inte mer innan den första halvlekens slut. Den första halvleken slutade 0-0.

Den andra halvleken blen en anfallsglad sådan och så tidigt som i den 48:e minuten kom matchens första mål genom Hannover-anfallaren Jan Schlaudraff. Hannover fortsatte att gå framåt och fem minuter senare matchens andra mål genom Mame Biram Diouf. Bortalaget var dock inte helt borta och skulle snart rycka upp sig.

Hannover blev efter sina två mål bekväma och backade hem. Mönchengladbach kunde på så sätt ta sig in i matchen och reducerade för första gången i den 70:e minuten genom mittbacken Alvaro Dominguez. Inom de närmsta nio minuterna gjorde de ytterligare två mål och var plötsligt i ledning. Målen kom från Roel Brouwers och Juan Arango.

Hannover hade inte orken att hämta upp underläget och förlorade med 2-3. Hannover och Mönchengladbach ligger allt jämnt kvar i mitten av tabellen.