Gianluca Lapadula till Leicester City?

Gianluca Lapadula till Leicester City?
bet365

Anfallaren vill spela bredvid Jamie Vardy

Leicester City är väldigt intresserade av att värva Serie B-anfallaren Gianluca Lapadula som för närvarande spelar i Pescara och anfallaren själv är också benägen om en transfer till de engelska ligamästarna.

Leicester City har börjat att blicka framåt mot sommarens transferfönster och är ute på marknaden för att värva förstärkningar till den trupp som nu skall ut i Champions League nästa säsong samt försöka försvara sin Premier Leaguetitel. The Sun rapporterar nu att Pescaras anfallare Gianluca Lapadula, som spelar i Serie B för tillfället, är av stort intresse för ligamästarna och intresset skall vara ömsesidigt. Det har sedan tidigare rapporterats om närmanden parterna emellan men intresset skall nu ha intensifierats. Anfallaren har gjort en riktigt bra säsong i den italienska ligan med 24 mål under den gångna säsongen vilket har gjort att Pescara nu är redo för kvalifikationsmatcher till Serie A. Lapadulas fina form har gjort att även andra storklubbar som Juventus har visat intresse.

Leicesters tränare Claudio Ranieri skall personligen ha slagit en signal till den italienske anfallaren för att diskutera en möjlig transfer till Premier Leaguemästarna. Att få sätta Lapadula på topp bredvid Jamie Vardy nästa säsong är drömmen för Ranieri och sommarens prioritet ligger på att få Lapadula till Leicester.

– Jag har alltid älskar engelsk fotboll, Premier League, sade Lapadula själv om intresset från Leicester.

– Att ha blivit scoutad av Leicester har gjort mig så stolt. Jag brukade vara ett stort fan av Steven Gerrard och Didier Drogba när jag växte upp. Drogba var en riktig centerforward. Men nu älskar jag Vardy. Han är fantastisk – jag kan verkligen se mig själv spela bredvid honom.

– Vi båda gillar samma typ av fotboll och är fysiskt sett väldigt lika. Jag och han tillsammans? King Power [arenan] skulle explodera! Vi skulle vara dynamit tillsammans. Vi skulle vara som två gladiatorer som går in i strid.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply