West Ham vill värva Andros Townsend och Georginio Wijnaldum

West Ham vill värva Andros Townsend och Georginio Wijnaldum
bet365

De planerar en dubbelvärvning

West Ham vill förstärka truppen till sommaren och ser till det nedflyttade Newcastle, med målgörarna Andros Townsend och Georgino Wijnaldum som två mycket möjliga transfers till sommaren.

West Ham med tränare Slaven Bilic i spetsen är redo att förstärka djupet i truppen till sommaren innan de flyttar till den olympiska arenan och klubben planerar att lägga upp till 60 miljoner pund på nya spelare i transferfönstret. Klubben är redo att lägga 30 miljoner pund på en ny anfallare vilket är en prioritet till sommaren medans Håvard Nordtveit redan är klar som den första värvningen i transferfönstret på en bosman värvning från Borussia Mönchengladbach. The Hammers skall spela Europa League nästa säsong och med extra mycket fotbollsspel vill Bilic göra sin trupp så tävlingsstark som möjligt.

Squawka rapporterar nu att West Ham har visat mycket stort intresse av att värva Newcastles två uppkommande stjärnor, Andros Townsend och Georginio Wijnaldum. Newcastle köpte Townsend för 12 miljoner pund från Tottenham, där han sågs på som en flopp, och den 24årige yttern har gjort fyra mål i 14 Premier League matcher på Tyneside och hans form har även gett honom en plats i Roy Hodgsons Englandstrupp inför EM 2016. Townsend har haft ett par bra månader i Newcastle men vill fortsätta spela i den högsta ligan och inte gå ner till Championship.

Mittfältare Wijnaldum gjorde två av Newcastles fem mål i 5-1 segern över Tottenham senast och avslutade säsongen med 11 ål och fem assists på 38 ligamatcher. Holländaren kostade 14,5 miljoner pund när han gick över från PSV Eindhoven förra sommaren och trots frågor om 25åringens konsekventkvot så är han högt ansedd av West Ham.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply