Gerrards ord till fansen: ”Frukta inte utmaningen”

Den engelska lagkaptenen och Liverpoolmittfältaren Steven Gerrard, har enda sedan han inledde sig landslagskarriär, år 2000, haft stort inflytande och burit en stor ledarroll inom det engelska fotbollsförbundet. Därför ses den trogne Liverpoolkaptenen och patrioten Steven Gerrards, ord och åsikter som mycket viktiga inom såväl klubblaget som i landslaget.

Den numera 32-årige ”Captain Fantastic”, uttalade sig under gårdagens årliga Soccerex Euro Forum, i Manchester, om landlagets chanser att kvalificera sig till det kommande världsmästerskapet i Brasilien, år 2014. Orden som kom ur den engelska lagkaptenens mun var knappast lugnande för en engelsk fotbollssupporter.

”Det är kört om du fruktar utmaningen och börjar oroa dig själv över att vi inte kommer att kvalificera oss; det är skrämmande och man kommer inte bort ifrån det.”

England, som just nu befinner sig på en andraplats i sin VM-kvalgrupp, två bittra poäng efter Montenegro, har länge fruktat den oroväckande andraplatsen som skulle leda till play-off, vilket nu kan bli en mörk verklighet för ”Three Lions”.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply