Gareth Bale utesluter inte flytt till Premier League: ”Kommer aldrig säga aldrig”

Real Madrids superstjärna säger att han kan återvända till Premier League i framtiden

Gareth Bale har placerats i Manchester United de senaste två åren, men en flytt verkar inte vara aktuell för walesarens del. Han utesluter dock inte en flytt till England i framtiden.

Gareth Bale har kopplats ihop med en flytt från Real Madrid till Manchester United under lång tid nu, men än så länge har ryktena inte intensifierats. Nästa sommar uppges han eller Cristiano Ronaldo få friheten att lämna klubben, men det är framförallt den sistnämnde som ser ut att kunna ta den möjligheten. Ronaldo uppges nämligen vara på väg till franska PSG nästa sommar, då han uppges ha hamnat i en dispyt med Real Madrids klubbpresident Florentino Perez.

”Real Madrid är den absoluta toppen”

Bale verkar inte heller vara helt sugen på att flytta, då han menar att han är nöjd med sin tillvaro i den spanska huvudstadsklubben.

– Min plan när jag först började spela fotboll var att försöka nå toppen – och Real Madrid är den absoluta toppen. Nu är jag här, jag vill vinna troféer och titlar, och bara göra det bästa jag kan för min karriär, säger Bale till Daily Mirror.

”Kommer aldrig säga aldrig”

Han utesluter dock inte en återkomst till Premier League, där han slog igenom med Tottenham.

– Jag kommer aldrig säga aldrig när det kommer till att återvända till Premier League, för man vet inte vad som händer i framtiden. Men jag njuter av min tid här. Jag är väldigt lycklig, fortsätter 26-åringen.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply