Galen avslutning i Turin

Juventus var piskat att vinna. Galatasaray var tvungna att revanschera sig ifrån förra genomklappningen. Matchen var väldigt jämn i första halvleken. Didier Drogba visade varför han har en högt uppsatt status i fotbollseuropa. Ivorianen skapade ständiga problem och tryckte undan försvaret med sin tyngd.

Efter lite småchanser för båda lagen, så kom ett ledningsmål för Galatasaray efter ca halvtimmen spelad. Just Drogba, tog vara på ett slarvigt hemspel av Bonucci. Anfallaren kunde sedan retfullt enkelt rulla in bollen.

Juventus, som länge pratat om att inte hamna i underläge, hamnade just i underläge. Laget fick en liten tändvätska i paus och kom ut med ett helt nytt tempo. Italienarna visade hunger, som man borde gjort matchen igenom. Efter flertalet farliga anfall, så jobbade laget till sig en straff. Vidal gjorde inga misstag och stänkte upp bollen i nättaket.

Juventus fick in flertalet bra anfall på slutet och kunde välförtjänt även sätta dit 2-1, genom Quagliarella. Ett perfekt slaget inlägg, kunde bara styras in av italienaren.

När man sedan trodde att slutresultatet var skrivet, så kontrade turkarna. Didier Drogba hittade en öppnande passning och en nyinbytt Bulut skickade in bollen. 2-2.

Drömresultat för Real Madrid, som gick och vann med 4-0. Nu är det upp till bevis för Juventus om de vill vara med och leka.