Mitroglou läxade upp Anderlecht

Olympiakos reste till Belgien för att ta revansch för förlusten i Champions League-premiären. Det gjorde grekerna med råge, då de bortaslog Anderlecht med hela 0-3.

Olympiakos-anfallaren Kostas Mitroglou visade från start vad bortalaget ville med matchen då han pangade in 0-1 i den 17:e minuten. Anderlecht hade dock möjligheten att få in en snabb kvittering på straff, men lyckades inte förvalta jättechansen och bjöd således in Olympiakos till matchen igen. Den första halvleken slutade 0-1.

Olympiakos var fortsatt bättre framåt i den andra halvleken och fick tidigt in matchens andra mål genom Mitroglou. Därefter kom belgerna in i matchen igen, men lyckades inte nå hela vägen framåt. Det gjorde Mitroglou för tredje gången i matchen då han satte spiken i kistan med sitt tredje mål i minut 72.

Matchen slutade 0-3.