Fredrik Ljungberg hyllar Liverpool

Fredrik Ljungberg hyllar Liverpool

Fredrik Ljungberg hyllar Liverpool och hur dom har jobbat på transferfönstret dom senaste åren. Samtidigt säger han att Arsenal inte lär bli så aktiva till januari.

Våran svensk Fredrik Ljungberg har för tillfället tagit över Arsenal efter att Unai Emery fått sparken. Men massa värvningar lär vi inte se av Arsenal i de kommande fönstret, om man tolkar Ljungberg rätt. Högst upp på Arsenals lista bland nyförvärv är nog en ny tränare. Något Fredrik Ljungberg även bekräftar, och han passar även på att hylla Klopp och hans Liverpool efter deras magnifika värvningar dom senaste säsongerna.

Så här sade han:

”Liverpool har varit extremt bra på transferfönstret. Dom hittar vad dom behöver, dom går ut brett och hittar det. De har haft en enorm framgång”

Sedan när han får frågan om Arsenal svarade han på det här sättet:
”Såklart, en del av fotboll är transfer fönster men jag jobbar dag för dag. Det har inte varit några diskussioner med mig om några värvningar. Jag skulle gillat att planera mer långsiktigt men jag kan inte eftersom i mitt jobb är det mer dag till dag. Det är så jag försöker få min hjärna att tänka också.”

Om detta betyder att Arsenal tänker vara helt tysta på marknaden till Januari är långsökt. Men det kan faktiskt låta lite underligt om i vanliga fall  ass-tränaren inte är med i några som helst diskussioner om värvningar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply