Wissam Ben Yedder nobbar Tottenham

Wissam Ben Yedder nobbar Tottenham

Fransmannen stannar säsongen ut

Wissam Ben Yedder jagas av flera storklubbar. Men trots att hans Toulouse placerar sig på nedflyttningsplats i Ligue 1 så är han fast besluten vid att stanna.

Det blev en ny förlust för Wissam Ben Yedder och hans Toulouse under söndagen (4-0 mot Monaco) och man placerar sig därmed näst sist i Ligue 1. Lagets främste poängplockare, Wissam Ben Yedder, som har stått för 13 mål den här säsongen, har länge ryktats bort med tanke på situationen. Klubbar som Lyon, Marseille och Tottenham har alla visat intresse för anfallarens tjänster. Det sistnämnda alternativet, Spurs, ska enligt Daily Mirror ha förberett ett bud värt 7.5 miljoner pund för spelaren.

”Jag ska stanna”

Men nu har 25-åringen själv uttalat sig gällande framtiden, och beslutat sig för att stanna i Toulouse resten av säsongen.

”Vi har diskuterat med presidenten och klubben och gemensamt bestämt att jag ska stanna i Toulouse till slutet av säsongen. Jag kommer att fortsätta ge allt för klubben som har gett mig så mycket, för att vi ska kunna hänga kvar i Ligue 1 och försöka nå final i cupen”, skriver Ben Yedder på sitt Twitterkonto.

Men hoppet lever ännu för storklubbarnas del. Toulouses president Olivier Sadran sa följande om sin spelare tidigare i veckan:

– Wissam är en fantastisk kille som kommer att lämna i juli.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply