Uppgifter: Chelsea vill köpa Abdennour från Valencia – som vill låna Pedro

Uppgifter: Chelsea vill köpa Abdennour från Valencia - som vill låna Pedro

Chelsea vill köpa Valencias mittback

På torsdagen rapporterar den spanska tidningen MARCA att Chelsea kommer lägga ett bud på Valencias mittback Aymen Abdennour, samtidigt som spanjorerna vill låna in Pedro.

Chelsea vill förstärka försvarslinjen efter den svara säsong som man går igenom för tillfället. På listan över tänkbara försvarare finns bland annat Aymen Abdennour från Valencia. Tunisiern kom till La Liga-klubben inför den pågående säsongen men har inte riktigt övertygad publiken på Mestalla som gärna ser att man tar in en bättre mittförsvarare.

Laget har inte fått någon stabilitet i försvarsspelet sen Nicolas Otamendi lämnade i somras för spel i Manchester City och kan därför tänka sig att sälja 26-åringen som bildat mittbackspar tillsammans med Shkodran Mustafi. Det är fortfarande oklart hur mycket Valencia vill ha för spelaren som kostade 25 miljoner när han kom från AS Monaco i somras.

Spelarens kontrakt med Valencia går ut 30 juni 2020 och har en utköpsklausul på över 40 miljoner euro.

 

Vill låna in Pedro från Chelsea

Samtidigt som Guus Hiddink vill värva in Aymen Abdennour sägs Valencia vilja låna in Pedro Rodríguez från den engelska huvudstadsklubben. Den före detta FC Barcelona-spelaren lämnade La Liga i somras för att skriva på för Chelsea men har inte lyckats anpassa sig till livet i Storbritannien och kan därför vara på väg tillbaka till sitt hemland för att hitta tillbaka till den form han var i förra säsongen.

Även Villarreal och Atlético Madrid ska vara intresserade av ett lån av Pedro Rodríguez.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply