Uppgifter: Siqueira klar för Juventus inom 48 timmar

bet365

Och han ska bli Atléticos ersättare

Affären ser ut att vara i hamn mellan Juventus och Atlético Madrid. Snart är Guilherme Siqueira klar för Bianconeri på lån med köpoption. Samtidigt ska Lorients Raphael Guerreiro vara aktuell till att ersätta spelaren.

Den defensivt skicklige spelaren Guilherme Siqueira har under de senaste dagarna närmat sig en övergång från Atlético Madrid till den italienska storklubben Juventus, som är i behov av att förstärka backlinjen. Nu kommer också uppgifter från Gazzetta dello Sport, som AS tagit del av, som säger att affären snart är i hamn.

Affären klar inom kort

Enligt uppgifterna från Italien kommer nämligen affären att slutföras inom de kommande två dagarna. Visserligen ska den sista signaturen saknas för att få affären att bli klar, men rapporterna säger att spelaren ansluter på lån över den kommande säsongen med en obligatorisk köpoption inkluderad i avtalet.

Anledningen bakom att affären accelererat de senaste dagarna är det att vänsterbacken Filipe Luis återvänt till Madrid-klubben efter ett år i ChelseaGuilherme Siqueira fick inte heller vara del av någon av helgens träningsmatcher för förra säsongens ligatrea och efter 25 ligamatcher för klubben förra säsongen, talar nu allt för att det bara blev en säsong i laget.

Guerreiro tänkbar ersättare

Idag kom dessutom uppgifter om att La Liga-klubben ska vara inställda på att hitta en ersättare till 29-åringen. Enligt uppgifter från Frankrike som AS fångat upp ska den lovande spelaren Raphael Guerreiro vara en god kandidat till uppdraget. Spelaren ska vara aktuell som vänsterback för spanjorerna, trots att han förra säsongen i Ligue 1-klubben Lorient mäktade med sju mål från en betydligt mer offensiv position.

Även Paris Saint-Germain ska vara intresserade av 21-åringen samtidigt som de i princip kommit överens med Roma om en försäljning av Lucas Digne. En punkt som dessutom talar till PSG:s fördel är den att den franskfödde spelaren själv gärna skulle vilja ta chansen att spela i Paris, som ligger nära hans födelseort.

Lorient vill inte sälja spelaren

Enligt Le Parisien som uppgifterna kommer ifrån, ska Atlético Madrid ha lagt fram ett förslag på sju miljoner euro för Ligue 1-spelaren. Lorient ska inte vara sugna på att sälja spelaren, men ett bud närmare 10 miljoner euro kan få fransmännen att ändra sin ståndpunkt i frågan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply