Uppgifter: PSG tänker in släppa Thiago Motta

Har länkats ihop med Atlético Madrid

Den Brasilien-födde italienaren Thiago Motta har gjort klart för sig att han vill lämna Paris Saint-Germain. Nu har dock Ligue 1-klubben enligt uppgifter, meddelat spelaren att de inte tänker släppa honom.

Problemen fortsätter för den 32-årige landslagsrutinerade mittfältaren Thiago Motta. Den brasiliansk-födde italienaren har gjort klart för sig i sommar att han tänker lämna Paris Saint-Germain och uppgifter har länkat ihop honom med italienska Inter och, kanske främst, den spanska storklubben Atlético Madrid.

Blanc vill inte släppa Motta

Nu kommer dessvärre dystra uppgifter för spelaren i jakten på ny klubbadress. Den spanska tabloiden AS rapporterar nämligen på tisdagen att Paris Saint-Germains manager Laurent Blanc anser att spelaren är alldeles för viktig för den franska storklubben och att han därför inte har några intentioner att låta spelaren lämna klubben. Spelaren ska dock inte ha blivit skrämd av denna kommentar och ska fortfarande vara ute efter att lämna – och Atlético Madrids intresse är också vid liv.

Atlético Madrid vill få spelaren gratis

Den tidigare Barcelona-spelarens övergång kan dock fallera när det kommer till prislappen. Spanjorerna uppges vilja värva den 32-årige mittfältaren på fri transfer, främst med tanke på hans ålder samt lönen han sitter på värd fyra miljoner euro per säsong.

Thiago Motta var inte delaktig i helgens 2-0-seger för PSG mot Lyon i den franska Supercupen. Snart kan dessutom konkurrens med argentinaren Angel Di Maria vänta honom i Paris.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365