Di Marías övergång dröjer – var för trött

United-stjärnan för trött för att genomföra läkarundersökningen

Det är bara en tidsfråga innan Ángel Di María lämnar Manchester United för Paris Saint-Germain. Men övergången ser ut att dröja lite grann eftersom argentinaren – på grund av trötthet – ännu inte genomfört den obligatoriska läkarundersökningen.

Ángel Di María, 27, kommer när som helst att presenteras som ny spelare för Paris Saint-Germain när han lämnar Manchester United efter en misslyckad säsong i Premier League. Nu är det dags för argentinaren att prova lyckan i franska Ligue 1 i stället. Men det verkar som att övergången får vänta ett litet tag till – Di María var nämligen för trött för att genomföra den obligatoriska läkarundersökningen under måndagen.

Flygresan tog 20 timmar

27-åringen flög från Argentina till Qatar, en resa som tog upp emot tjugo timmar, under söndagen. Från början var det planerat att Di María skulle påbörja läkarundersökningen ganska snabbt efter att han kommit fram, men i stället valde han att åka till sitt hotell och vila upp sig.

Där fick han sedan massage och andra former av behandlingar under måndagsmorgonen för att förbereda sig inför de medicinska testerna (som fortsätter under tisdagen). Allt detta enligt uppgifter från Daily Mail.

Uniteds förlust: 207 miljoner kronor

När läkarundersökningen är klar kommer den argentinske landslagsmittfältaren åka till Paris för att skriva på sitt fyraårskontrakt som sägs vara värt 170 000 pund (2,3 miljoner kronor) efter skatt.

Di Maria värvades till Manchester United från Real Madrid för 59,7 miljoner pund i augusti 2014 och blev då den dyraste spelaren någonsin att värvas av en brittisk klubb. Nu ser det ut som att han säljs till PSG för en summa på 44,4 miljoner pund vilket innebär att United i sådana fall skulle göra en förlust på £15,3 miljoner (207 miljoner kronor).

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply