Uppgifter: Marco Verratti nära förlängning med Paris Saint-Germain

Marco Verratti stannar i PSG?

Enligt uppgifter till italiensk media kommer mittfältaren Marco Verratti inom kort att förlänga sitt kontrakt med Paris Saint-Germain.

Marco Verratti har under en längre tid ryktats vara på väg att lämna Paris Saint-Germain för spel i Real Madrid, FC Barcelona, Juventus och AS Roma. Till och från har det även till och med sagts att 23-åringen ska vara klar för en flytt från PSG, men inget har offentliggjorts. Nu kommer italienska Sportitalia med uppgifter om att landslagsspelaren är på väg att skriva på ett långtidskontrakt med den franska huvudstadsklubben.

Det nya kontraktet sägs sträcka sig till 2020 samtidigt som Verratti kan förvänta sig en stor löneförhöjning då han blivit allt viktigare för laget under det senaste åren. Senast som spelaren förlängde sitt var 2013 då han varit ett år i klubben. Det nuvarande kontraktet sträcker sig till 2019 och spelaren ska inte ha några som helst tankar på att lämna den franska huvudstaden.

Zlatans framtid osäker

Samtidigt som Marco Verratti och ett par andra spelare i truppen ser ut att förlänga kan den pågående säsongen vara den sista för Zlatan Ibrahimovic Ligue 1. Svenskens kontrakt går ut efter säsongen och har inte kommit överens om någon förlängning med klubbledningen. Samtidigt lockar bud från framför allt MLS. Lagets tränare Laurent Blanc har tidigare sagt att han inte tror Zlatan spelar i klubben nästa säsong och för att ersätta svensken sägs man vilja köpa loss Cristiano Ronaldo.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply