Uppgifter: Manchester City siktar in sig på Edinson Cavani

bet365
bet365

Uppgifter: Manchester City siktar in sig på Edinson Cavani

Cavani kan förstärka Man City

Enligt uppgifter kommer Manchester City försöka värva Edinson Cavani som fått mindre uppmärksamhet efter köpen av Neymar och Kylian Mbappé.

Edinson har inte alltid haft det så lätt sen han lämnade Napoli för spel i Paris Saint-Germain. Även om uruguayanen öst in mål för den franska huvudstadsklubben har allt inte varit frid och fröjd. Under tiden med Zlatan Ibrahimovic i laget tvingades Cavani spela på en kant och efter värvningarna av Neymar och Kylian Mbappé är inte alla blickar mot honom. Så sent som för en månad sen kom rapporter om att Cavani inte skulle vara nöjd då Neymar ville ta en straff framför uruguayanen och det hela gjorde att flyttryktena satte igång.

Uppgifter- Manchester City siktar in sig på Edinson Cavani

Det fattas inte intresserade klubbar när det kommer till Cavani och så sent som på tisdagseftermiddagen kommer uppgifter om att Manchester City med Pep Guardiola i spetsen ska vara beredda att värva Cavani om 30-åringen tar beslutet att lämna Parc des Princes.

PSG betalade 64,5 miljoner euro för Cavani när han anslöt från italienska Napoli men det återstår att se hur mycket man kräver för att släppa spelaren vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2020.

Uppgifter- Manchester City siktar in sig på Edinson Cavani

Missa inte: Real Madrid – Tottenham ikväll! i i Champions League

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply