PSG vill värva på nytt från Monaco – Fabinho finns på önskelistan

PSG vill värva på nytt från Monaco - Fabinho finns på önskelistan

Fabinho kan bli nästa Monaco-stjärna att lämna

I somras lämnade Kylian Mbappé furstendomsklubben AS Monaco för spel i Paris Sant-Germain. Nu kan nästa spelare vara på väg att göra samma flytt och enligt brittisk media handlar det om ingen mindre än Fabinho.

Det börjar bli allt större summor i fotbollsvärlden samtidigt som det inte verkar vara några större problem att gå till rivalklubbar. Under det senaste året har vi fått se flertalet omtalade övergångar där bland annat Kylian Mbappé lämnade Monaco för PSG precis som Neymar från Barcelona samtidigt som även Nemanja Matic lämnade Chelsea för en flytt till Manchester United. Det är speciellt den franska huvudstadsklubben som stått för flera storköp och nu är man på väg att göra nästa investering för ett nytt köp från AS Monaco.

PSG vill värva på nytt från Monaco - Fabinho finns på önskelistan

På tisdagseftermiddagen kommer nämligen uppgifter om att Paris Saint-Germain kommer försöka värva AS Monacos defensive mittfältare Fabinho under det kommande transferfönstret. Det är den brittiska tv-kanalen Sky Sports som kommer med uppgifter om att den franska huvudstadsklubben ska ha siktat in sig på att värva 24-åringen och att övergången kan komma att genomföras redan under januarifönstret. Man ska inte ha några större problem med att inte kunna skriva in Fabinho i Champions League-truppen då han redan representerat Monaco i turneringen men det återstår att se vad spelaren själv säger om en flytt till Parc des Princes.

PSG vill värva på nytt från Monaco - Fabinho finns på önskelistan

Det är oklart hur mycket PSG är villiga att betala för att köpa loss rivalernas mittfältare men man sägs vilja göra samma drag som med Kylian Mbappé och låna in Fabinho för att därefter betala övergångssumman sommaren 2018.

Fabinhos nuvarande kontrakt med AS Monaco sträcker sig till och med sommaren 2019.

SE ÄVEN: Världens dyraste fotbollsspelare – så mycket kostar de!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply