Slaven Bilic: Vi släpper Dimitri Payet – billigare än väntat

Närmar sig flytt för Payet – kan bli oväntat billigt

Ryktena fortsätter kring Dimitri Payets framtid, men nu kan det snart vara på väg att få ett slut. Enligt engelsk media ska West Ham-tränaren gå med på att släppa sin stjärna, även för en billigare summa än vad han egentligen är värd.

Cirkusen kring West Ham-stjärnan Payets vara eller icke vara i klubben är på väg att få ett avslut. Marseille har gång på gång lagt fram ett bud på den franske landslagsstjärnan. West Ham har konsekvent avböjt Ligue 1-klubbens erbjudanden, men nu verkar det som om London-laget har gett upp tanken om att få behålla anfallaren i laget.

Problemet har varit prislappen. Premier League-klubben har vägrat att sälja honom för under 300 miljoner kronor, något som nu verkar vara något som klubben gett upp.

”Släpper honom billigare”

Till engelska Sky Sports har tränaren sagt att West Ham är beredda på att släppa honom för en billigare peng än vad han är värd, allt för att göra situationen enklare för samtliga inblandade.

– Det kan behöva sluta så. För att få ett avslut på det hela måste vi möta Marseilles krav, vilket kan innebära att han (Payet) lämnar för under 30 miljoner pund, säger Bilic med medger att han kommer sakna den franske stjärnan i laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365