Raiola: ”Ligue 1 är inte för litet för Pogba”

bet365

Den unge fransmannen har gjort stor succé i Juventus och har blivit en tongivande spelare hos den italienska storklubben.

21-åringens imponerande insatser har inte gått andra storklubbar obemärkt förbi. Att han kan lämna Serie A-giganterna för ett nytt äventyr har därför sett aktuellt ut, där Chelsea och Real Madrid ska ha varit de hetaste kandidaterna till mittfältarens signatur.

Även Paris Saint-Germain och Pogbas gamla klubb Manchester United har uppgetts visa intresse för spelaren. Men nu har hans agent Mino Raiola avslöjat att han likväl kan stanna i Turin.

– Alla tror att Paul kommer att lämna Juventus, men det finns det inga garantier för. Jag kan dock säga att Ligue 1 och PSG inte är för litet för honom. Alla stora klubbar är av intresse för oss, oavsett vilken liga det handlar om, säger han till Le Parisien.

– Allting handlar om vad Paul och hans nuvarande klubb vill. Om det kommer ett skede där han vill lämna, så kommer han att lämna, fortsätter han.

Pogbas kontrakt med Juventus sträcker sig fram tills år 2019 och den klubb som vill lägga beslag på stjärnan innan dess lär få betala en rejäl summa pengar för sitt mål.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply