Dortmund-stjärnan väljer England framför förlängning?

Ilkay Gündogan har efter ett långt skadeuppehåll kommit tillbaka och visat prov på gamla takter under hans senaste framträdanden för Borussia Dortmund.

Mittfältaren är mycket attraktiv på marknaden och har kopplats ihop med en rad storklubbar ute i Europa. Och en flytt till England har under en längre tid sett högaktuell ut då han ännu inte tecknat ett nytt avtal med den tyska storklubben trots deras tidigare försök.

Dortmunds ledning har inte varit tysta om att man försökt förhandla med spelaren om en förlängning, och flera medier har rapporterat om att det bara har varit en tidsfråga innan lagets kreatör har förlängt med klubben.

Nu uppger Bild att den informationen är felaktig. 24-åringen har tidigare sagt att han finner Premier League som en attraktiv liga och Manchester United och Arsenal ska enligt tidningen vara angelägna om att jaga tyskens signatur.

Gündogans kontrakt med Dortmund sträcker sig fram tills år 2016. Klubben hoppas givetvis att stjärnan bortser från de lukrativa erbjudandena från andra storklubbar och att han väljer att gå i Marco Reus fotspår, som nyligen förlängde med de gulsvarta.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply