PSG utmanar Juventus om vänsterbacken

Hamnar Guilherme Siqueira i Ligue 1?

Den italienska storklubben Juventus har rapporterats vara i princip överens med Atlético Madrid om vänsterbacken Guilherme Siqueira. Nu kommer däremot uppgifter från Marca om att Paris Saint-Germain vill utmana om spelaren.

Kanske är det inte klart ändå. Uppgifter har flödat under den senaste veckan gällande vänsterbacken Guilherme Siqueira som efter blott en säsong i La Liga-klubben Atlético Madrid, nu sagts vara på väg till Turin. Storklubben Juventus har sagts vara i stort sett överens om en affär med spanjorerna och uppgifter har även talat om att övergången kan bli klar den här veckan.

PSG vill sno åt sig spelaren

Nu däremot drar den spanska tabloiden Marca till med uppgifter om hårt motstånd. Den franska storklubben Paris Saint-Germain rapporteras nämligen nu vara intresserade av den brasilianske vänsterbacken. Marca skriver visserligen att Bianconeri fortfarande är i förarsätet med tanke på deras muntliga överenskommelse med spanjorerna, men ännu har spelaren själv inte kommit överens med de italienska mästarna vilket kan öppna för PSG.

Digne lämnar Paris för Roma?

Tidigare har Paris-klubben rapporterats vara intresserade av Lorients vänsterback Raphael Guerreiro och anledningen till jakten på en ny ytterback ska vara den att Lucas Digne förmodligen lämnar klubben i sommar. Han ska vara på god väg att skriva på för italienska storklubben Roma.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply