Uppgifter: PSG vill värva Diego Costa

bet365
Uppgifter: PSG vill värva Diego Costa
bet365

Diego Costa till Paris Saint-Germain?

Anfallaren som är avstängd under totalt åtta matcher med Atlético Madrid finns på Paris Saint-Germains önskelista. Det rapporterar spansk radio under onsdagskvällen.

Diego Costa har varit upp och ner sen återkomsten till Atlético Madrid. Den spanske landslagsspelaren har varit borta drygt hälften av matcherna denna säsong på grund av skada och i stormötet med FC Barcelona drog han på sig åtta matchers avstängning efter några väl valda ord till domaren.

I Atlético är man inte säkra på att spelaren kommer att fortsätta den kommande säsongen. Diego Pablo Simeone vill gärna se att Costa fortsätter i klubben samtidigt som klubbledningen ser en sista chans att sälja stjärnan för en stor summa.

Paris Saint-Germain är väldigt intresserade av att köpa loss Costa efter de senaste årens uttåg från Champions League och nu hoppas den franska huvudstadsklubben på att få till en affär. Det är den spanska radiokanalen Cadena COPE som kommer med uppgifterna om en eventuell affär till sommaren.

SE ÄVEN: Bekräftar: Kylian Mbappe stannar i PSG

Edinson Cavani i motsatt riktning?

Man rapporterar även att Atlético kan komma att gå med på en bytesaffär. I så fall skulle Cavani gå i motsatt riktning och skriva på för den spanska huvudstadsklubben. Uruguayanen har under flera år ryktats kunna lämna för Atlético och då PSG är intresserade av Costa kan Cavani gå i motsatt riktigt.

Cavani är en spelare som Diego Pablo Simeone gillar väldigt mycket och kan tillsammans med Álvaro Morata och Antoine Griezmann bilda anfallstrio på Estadio Metropolitano den kommande säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply