Bekräftar: Kylian Mbappe stannar i PSG

Bekräftar: Kylian Mbappe stannar i PSG

PSG behåller Mbappe

Spelaren som kopplats ihop med en flytt i sommar säger efter gårdagens match att han kommer att stanna i Paris Saint-Germain.

Kylian Mbappé har alltid varit ett namn som det pratats om i transferkretsar. Ända sedan han slog igenom i AS Monaco har det pratats om var han kommer att spela den kommande säsongen och trots flytten till Paris Saint-Germain har spekulationerna inte slutat. Trots flytten till den franska huvudstadsklubben fortsätts det att prata om att Real Madrid vill knyta till Mbappe och att spelaren kan vara på väg till La Liga.

Under söndagen vann PSG den franska ligan och efter matchen intervjuades Mbappé av franska Canal+. En av frågorna handlade om han kommer att stanna på Parc des Princes eller inte den kommande säsongen.

– Jag kommer stanna i PSG och jag är en del av klubbens projekt. Det är positivt att Zidane är tillbaka i Real Madrid. Jag kommer följa deras matcher som en supporter, säger Mbappé som stänger dörren för en flytt till Estadio Santiago Bernabéu, i alla fall denna sommaren.

SE ÄVEN: LISTA: Åtta saker du kan köpa med Mbappés transfersumma

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply