bet365

Uppgifter: PSG kan göra stora uppoffringar för att behålla Mbappé

Uppgifter: PSG kan göra stora uppoffringar för att behålla Mbappé

Paris Saint-Germain gör allt för att förlänga kontraktet med Kylian Mbappé. Nu sägs spelaren ha ställt krav på klubben för att förlänga.

Att behålla Kylian Mbappé ser ut att vara på gränsen till omöjligt för Paris Saint-Germain. Fransmännen jobbar dock för fullt för att Mbappé ska stanna i klubben och förlänga sitt kontrakt, som går ut i sommar. PSG har tidigare sagts erbjuda över en miljon euro i veckan i lön för Mbappé men nu kommer uppgifter om att det kan krävas mer än så.

Enligt den franska tidningen L’Equipe ska 23-åringen ha ställt krav för att skriva på ett nytt kontrakt, även om det skulle vara för en kortare period. Tidningen skriver att Mbappé vill ha huvudrollen och vara den spelare som PSG bygger sitt spel runt. Han ska även kräva att klubbledningen gör sig av med flera av de äldre spelarna och det är framför allt ett namn som finns på tapeten: Sergio Ramos.

Spanjoren har endast spelat drygt 283 minuter sedan ankomsten till klubben inför säsongen och att man behåller honom trots 28 missade matcher ska vara något Mbappé inte gillar. PSG ska vara beredda att gå med på Mbappés krav även om spelaren endast förlänger med ett år. En sådan förlängning skulle innebära att spelaren stannar på Parc des Princes till och med sommaren 2023 och skulle då tillhöra PSG under VM i Qatar som drar igång i november månad. Vilket är målet för klubbens ägare.

Det är framför allt Real Madrid som sagts kunna bli spelarens destination när han lämnar PSG.

SE ÄVEN: Uppgifter: Då bestämmer Paul Pogba om sin framtid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply