Uppgifter: PSG erbjuder megalön till Mbappé för att stanna

Uppgifter: PSG erbjuder megalön till Mbappé för att stanna

Hur mycket krävs det för att övertyga Kylian Mbappé att stanna i Paris Saint-Germain? Klubben jobbar hårt för att få fram svaret.

Paris Saint-Germain har fortfarande inte lyckats erbjuda tillräckligt mycket pengar till Kylian Mbappé för att superstjärnan ska stanna i klubben. Enligt nya uppgifter ska PSG ha presenterat ett nytt förslag för anfallaren för att försöka övertyga honom om en framtid i klubben.

Enligt The Independent ska PSGs klubbledning ha presenterat ett erbjudande som innebär en veckolön på närmare miljoner pund, drygt 12 miljoner svenska kronor. Det är dock oklart hur Mbappé ställer sig till erbjudandet samtidigt som längden på kontraktet är oklar.

Under det senaste året är det framför allt Real Madrid som visat intresse för spelaren och inför säsongen pratades det om ett bud på 180 miljoner euro för att köpa loss fransmannen. Tidningen skriver även att Real Madrid inte kommer att kunna erbjuda samma höga lön som PSG om anfallaren skulle välja en flytt till La Liga.

I onsdags stod Mbappé för matchens enda mål när PSG slog Real Madrid i åttondelsfinal i Champions League. Detta i den första av två matcher.

SE ÄVEN: Tre klubbar vill värva Cristiano Ronaldo

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply