Uppgifter: Neymar bestämmer sig efter säsongen

Uppgifter: Neymar bestämmer sig efter säsongen

Neymar kan stanna i PSG

Brassen som inte smugit med att han vill tillbaka till Barcelona sägs inte ha helt klart för sig om framtiden. Nu kommer uppgifter om att han vill bestämma sin framtid i maj månad.

Neymars framtid är osäker. Brassen var tidigare tydlig med att han ville lämna PSG för en återkomst i FC Barcelona. Nu ska superstjärnan inte vara lika övertygad om en flytt efter turbulensen på Camp Nou. Enligt fransk press ska Neymar inte vara lika positiv till en återkomst till Barcelona som tidigare och att han kommer ta ett beslut i maj månad om han vill lämna eller inte.

Det är L’Equipe som kommer med uppgifter om Neymars framtid och att spelaren under det senaste halvåret ska ha ändrat uppfattning om att lämna Parc des Princes.

“Överraskade av Messis uttalande”

Under torsdagen publicerade spanska Mundo Deportivo en intervju med Lionel Messi. Där uttalade sig argentinaren om en möjlig värvning av Neymar. Brassens omgivning ska dock ha blivit överraskade av uttalandet och menar att Messi pratar om det förflutna och inte hur det ser ut i dagsläget.

– Neymar ser fram emot att återvända hit, sa Messi då.

L’Equipe skriver att Neymars omgivning tolkar uttalandet som en önskan av Messi och inte vad Neymar känner i dagsläget.

Det återstår att se om Neymar återvänder till Barcelona eller inte under sin karriär. Hans kontrakt med PSG sträcker sig till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Moussa Dembélé vill till engelska storklubben

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply