Ousmane Dembélé flirtar om en flytt till PSG

Ousmane Dembélé flirtar om en flytt till PSG

PSG nästa för Dembélé?

Spelaren som precis avslutat sitt första år i FC Barcelona har inte riktigt hittat rätt på Camp Nou. Nu kommer han med en pik om en flytt till PSG.

Sommaren 2017 köpte FC Barcelona den franske supertalangen Ousmane Dembélé från Borussia Dortmund. Man betalade då 115 miljoner euro för 21-åringen som inte haft ett lätt förstaår på Camp Nou. Fransmannen drog sig snabbt på sig en skada vilket höll honom borta under en längre tid av säsongen och när han väl var tillbaka var det svårt att komma in i laget.

Det har pratats om spel på annat håll den kommande säsongen och nu hintar spelaren själv om en flytt till Paris Saint-Germain. På torsdagskvällen publicerade spelaren nämligen ett foto där han läser en tidning med ett uppslag med Thomas Tuchel, PSGs kommande tränare. Dembélé har under de senaste månaderna kopplats ihop med en flytt från Spanien och nu kan Ligue 1 bli nästa destination.

PSG sägs vara intresserade av Dembélé om Neymar lämnar för spel i Real Madrid efter sommaren.

Liverpool har visat intresse

Det är inte bara PSG som ska vara villiga att köpa loss Ousmane Dembélé. Även Liverpool med Jurgen Klopp i spetsen ska ha hört av sig till Barcelona för att försöka köpa loss fransmannen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply