Efter Neymar-affären – Barca och PSG gör upp om Jean-Michaël Seri

Efter Neymar-affären - Barca och PSG gör upp om Jean-Michaël Seri

Jean-Michaël Seri – till Barcelona eller PSG

Enligt spansk press jagas spelaren av de båda storklubbarna och kan ansluta under sommarens transferfönster. En övergång kommer kosta drygt 30 miljoner euro.

Barcelona har enda sen man var på försäsongsturné i USA förberett en säsong utan Neymar. Flera namn har dykt upp på listan över eventuella ersättare till brassen där Ousmane Dembele ska ligga bäst till att ansluta till den spanska klubben. Barcelona förväntas betala 100 miljoner euro för Dortmund-spelaren men det är inte bara fransmannen man vill hämta in. Enligt Diario MARCA ska flertalet andra spelare finnas på katalanernas önskelista där Marco Verratti ska vara den som är mest intressant. Likt England finns det inga utköpsklausuler i den franska fotbollen och då PSG inte har något som helst behov av att sälja har Barcelona börjat snegla på alternativ till Verratti, och nu ska man ha hittat en mittfältare man vill satsa på.

Efter Neymar-affären - Barca och PSG gör upp om Jean-Michaël Seri

MARCA skriver nämligen under söndagen att Barcelona vill värva Jean-Michaël Seri från Nice Ligue 1 och en eventuell övergång sägs komma att ligga på 30 miljoner euro. Man har dock konkurrens i jakten på Seri, och det är inte vilken klubb som helst som vill värva Seri. Paris Saint-Germain ska nämligen även de ha följt spelaren under en längre tid och vill förstärka spelartruppen med 26-åringen. Det är oklart var spelaren själv föredrar att spela men inom kort sägs spelarens framtid klaras upp.

Seri kom till Nice från den portugisiska ligan sommaren 2015 och kostade då 1 miljon euro.

SE ÄVEN: Barcelona löner 2017

Efter Neymar-affären - Barca och PSG gör upp om Jean-Michaël Seri

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply