Newcastle jagar West Hams Adrián

Newcastle jagar West Hams Adrián

Newcastle vill värva Adrián

Newcastle letar efter en ny målvakt. De vill värva Adrián från West Ham, skriver Sky Sports.

West Ham har värvat Joe Hart under sommaren. Där är det tänkt att han ska vara förstemålvakt. Det har gjort så att Adrián, en av konkurrenterna om positionen, har börjat se sig om efter nya alternativ. Ett av de alternativen är Newcastle. De svartvita vill värva spanjoren, uppger Sky Sports.

Premier League-nykomlingen vill förstärka sin målvaktsuppsättning. Där ser föreningen Adrián som en perfekt värvning.

Till en början ville Newcastle värva Willy Caballero. Den argentinska målvakten valde dessvärre för de svartvita att i stället skriva på för ligamästaren Chelsea. Sedan dess har Rafa Benitez börjat leta efter nya alternativ på positionen. Nu har han sagt till klubbens ledning att han vill att de försöker värva Adrián.

UEFA Super Cup 2017 TV kanal - vilken kanal & tid på TV

Vill behålla honom

West Ham vill dock behålla Adrián, om man inte får in en ersättare. Klubben har redan sålt Darren Randolph till Middlesbrough. Skulle föreningen även släppa spanjoren så har man dåligt med alternativ på positionen.

Sedan 2013

Adrián har tillhört West Ham sedan sommaren 2013. Då lämnade han Real Betis i hemlandet för att flytta till London. Sedan dess har han spelat över 120 matcher för huvudstadsklubben.

Efter fyra år i föreningen kan målvakten nu vara på väg att flytta vidare. Men det ser i alla fall ut som att han i så fall väljer att stanna i England.

Fler nyheter från Premier League

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365