”Edinson Cavani högst upp på Juventus önskelista”

Edinson Cavani högst upp på Juventus önskelista

Juventus och Paris Saint-Germain i bytesaffär?

Det är ingen hemlighet att Edinson Cavani är missnöjd med livet i Paris. Nu kan han värvas av Juventus, som gör sig redo för en bytesaffär med Paris Saint-Germain.

Det har gått tre år sedan Edinson Cavani lämnade Napoli för miljardsatsande Paris Saint-Germain. Men den senaste tiden har uruguayanen känt sig allt mer missnöjd med sin situation hos Ligue 1-mästarna, dessutom har tränare Laurent Blanc öppet kritiserat anfallarens beteende vilket inte underlättat saken. Allt tyder på en flytt från PSG efter säsongen, där Juventus ser ut som den hetaste kandidaten till spelarens signatur.

Uppges erbjuda ett fyraårskontrakt

Det är Gazzetta dello Sport som skriver att Serie A-klubben vill locka över 29-åringen till Juventus Stadium. Enligt källan så kommer ”Den gamla damen” erbjuda Cavani ett fyraårskontrakt värt sju miljoner euro per säsong. För att få till en affär med PSG kommer man utöver övergångssumman även erbjuda den före detta Bayern München-spelaren Mario Mandzukic i utbyte.

Alvaro Morata köps tillbaka av Real Madrid?

Det är inte bara Mandzukic som kan lämna bland anfallarna i sommar. Alvaro Morata, som anslöt sig från Real Madrid inför förra säsongen, är ytterligare en spelare man kan bli av med. Real har en option att köpa tillbaka spanjoren för 30 miljoner, en chans som de lär ta för att sedan sälja honom dyrare till någon engelsk klubb.

Liverpool, Manchester United, Chelsea och Tottenham uppges alla vara ute efter den för närvarande Juventus-anfallaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply