Chelsea skickar en varning till Eden Hazard

Eden Hazard Chelsea FC

Guus Hiddink är inte nöjd med Hazard senaste kommentarer

Chelseas manager Guus Hiddink har skickat en syrlig varning till Eden Hazard rörande hans senaste uttalanden om sin framtid.

Belgaren citerades av franska tidningen Le Parisien där han hade sagt att han skulle ha svårt att säga nej till PSG ifall klubben lämnade ett formellt bud under sommarens transferfönster. Nyhetsbomben släpptes 24 timmar innan Chelseas match mot PSG i Champions League som äger rum lite senare ikväll.

LÄS MER: Inför: PSG – Chelsea

Uttalandena från Hazard kom till kort efter att han nu på sistone har kopplats ihop med flera storklubbar i Europa, bland annat Real Madrid och Barcelona samt PSG ska ha visat intresse vid ett flertal tillfällen. PSG sägs vara beredda att lämna ett drömbud på Hazard. Hiddink blev inte direkt glad när belgarens uttalanden nådde honom, utan skickade direkt en syrliga varning till HazardHiddink sade att Hazard måste börja prestera för Chelsea innan han börjar uttala sig om sin framtid.

Hiddinks varning bör tas på allvar

Hiddink har nu skickat honom ett varningens ord om hans framtid som han bör ta på största allvar. Hazard måste åter bevisa att han hör hemma på Stamford Bridge. Han har ett kontrakt som han förlängde men måste komma i form och visa att han är en toppspelare och även för Chelsea som är en toppklubb. Enbart då kan han vara av stort värde, har Hiddink sagt.

Precis som Hiddink sagt så bör Hazard fundera mer över sitt nuvarande spel mer än vart hans framtid kan bli. Hazard har hittills bara gjort ett enda mål under den här säsongen. Målet var en dessutom en straff mot League 1-laget MK Dons så den är inte mycket att hänga i julgranen. Lyckas han inte förbättra formen under kvarvarande säsong lär nog intresset för honom inte var lika stort som det har varit hittills.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply