Chelsea vill värva Edinson Cavani

Chelsea vill värva Edinson Cavani

Edinson Cavani till Chelsea?

Chelsea för samtal med uruguayanen. Chelsea är enligt uppgift intresserade av att värva PSG-anfallaren Edinson Cavani och har tydligen redan förberett ett kontrakt för honom.

Chelsea åkte på stryk av Cavani och hans lag i tisdags då Chelsea spelade mot PSG i Champions League åttondelsfinalen. Där bidrog Zlatans mål mot Chelsea och Cavanis mål till att PSG kunde ta hem segern vid det första mötet. PSG vann matchen med 2- 1. Trots detta kan nu Cavani var på väg att byta sida redan till sommaren.

Chelsea vill värva Cavani till varje pris

Chelsea fansen är inställda på att det kommande transferfönstret blir lite oförutsägbart. En ny manager är på väg att ta över klubben och enligt den senaste rapporteringen är José Mourinho och Diego Simeone är de senaste kandidaterna. Därutöver har flera spelare på ett eller annat sätt signalerat att de är på väg att lämna klubben. En av dessa är Eden Hazard som nyligen blev offentligt ”örfilad” för sina olämpliga uttalanden om hans framtid. Hazard har bland annat sagt att han skulle ha svårt att säga nej till PSG och vidare har även sagt att han vill till Real Madrid.

I situationer som denna brukar lagen vara sparsamma med vilka spelare man vill och behöver värva för att inte köra över en blivande tränare på direkten genom att värva spelare som kanske inte funkar ihop med den nya tränaren. När det gäller Cavani så har Chelsea var tydliga. De vill värva honom till varje pris oavsett vem som i slutändan tar över tränarrollen.

Cavani kan vara på väg till Chelsea

Cavani har varit olycklig i Paris under de senaste månaderna och han kan vara redo att lämna Ligue 1-mästarna redan i slutet av säsongen. Hans far har sagt att han tror att hans son kommer att lämna klubben.

Under sin första säsong så användes Cavani som ytter vilket gjorde att hamnade i kläm med Laurent Blanc. Dock han har under denna säsong fått spela mer centralt och samtidigt fått tillbringa mer tid på bänken. Det har nog fått uruguayanen att tröttna på Paris.

Nu när Zlatan Ibrahimovic förväntas lämna PSG så kan Chelsea få en svår uppgift att övertyga PSG att sälja Cavani. Detta har inte hindrat Chelsea från att föra samtal med Cavani och enligt den senaste rapporteringen från England så har Stamford Bride-laget förberett ett kontrakt för honom som både innehåller både lön och kontraktslängd.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply