Bekräftar: Lewandowski nobbar Real Madrid och Manchester United

Bekräftar: Lewandowski nobbar Real Madrid och Manchester United
bet365

Robert Lewandowski vill stanna kvar på Allianz Arena

Säger till den tyska tidningen Bild att han är medveten om intresset från andra klubbar men att hans mål är att stanna i sin nuvarande klubb och förlänga kontraktet.

Bayern Münchens polske anfallare Robert Lewandowski vill inte lämna Allianz Arena, det bekräftar han själv. Den tyska jätten ligger för närvarande åtta poäng före Borussia Dortmund Bundesliga-tabellen och Lewandowski menar att han är nöjd i klubben och inte tänker på någon flytt.

27-åringen har kopplats ihop med Manchester United och Liverpool tidigare under säsongen men även Manchester City ska ha visat intresse för spelaren då Pep Guardiola ska vilja ha med sig målsprutan till Premier League. City och Real Madrid sägs vara de klubbar som är närmst att köpa loss spelaren, om han skulle välja att lämna sin nuvarande klubb och en affär skulle i så fall kosta 75 miljoner pund.

Roberto Lewandowski säger dock själv att han vill stanna i sin nuvarande klubb och inte flytta till England.

– Jag vet att det har funnits intresse från andra klubbar, men just nu ser mig själv skriva på en kontraktsförlängning med Bayern eftersom vi har ett väldigt bra lag, sa Lewandowski till Sport Bild.

– Klubben vet hur man behandlar sina spelare och gör allt för att de ska stanna i klubben. Man har ett projekt som man följer till punkt och pricka och det hela bådar gott inför framtiden. De nya kontrakten med Jerome Boateng och Thomas Müller är ett bra tecken på att man vill behålla sina bästa spelare trots att det finns bud från England.

Denna säsong har Robert Lewandowski stått för 31 mål på 31 matcher för sin tyska klubb.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply